Καλώς ήλθατε στον δικτυακό μας τόπο.

Η εταιρία μας smartalarm ειδικεύεται σε εγκαταστάσεις και εμπορία συστημάτων ασφαλείας - συναγερμού - CCTV.
Η πολυετής εμπειρία των τεχνικών μας και η συνεχής παρακολούθηση της τεχνολογίας, μας επιτρέπουν να ασφαλίζουμε με ηλεκτρονικά μέσα το χώρο σας, χρησιμοποιώντας τα πιο προηγμένα τεχνολογικά συστήματα ασφαλείας - συναγερμού.
Τα προϊόντα που τοποθετούμε, προέρχονται από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας - συναγερμού, όπως PARADOX - AJAX - DAHUA - OPTEX - Hikvision κα.
Οι συναγερμοί σπιτιών που τοποθετούμε, παρέχουν υψηλά standards ασφαλείας, μπορούν να καλύψουν από ένα μικρό διαμέρισμα ή κατάστημα, έως ένα σύνθετο συγκρότημα κτιρίων.

Οι τοποθετήσεις, στα συστήματα συναγερμού, γίνονται από τεχνικούς - ηλεκτρονικούς με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των συστημάτων συναγερμού.
Ο στόχος μας είναι ο κάθε πελάτης, τόσο ο ιδιώτης όσο και ο επαγγελματίας, να αισθάνεται σίγουρος και ασφαλής στον χώρο που ζει ή εργάζεται.
Μια από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε είναι η παρακολούθηση από κεντρικό σταθμό, όλων των συστημάτων συναγερμού.
Στην ON-LINE παρακολούθηση επαγγελματικών χώρων με κάμερες ασφαλείας, μπορούμε να συνδέσουμε άπειρα σημεία και να τα βλέπουμε από οποιοδήποτε σημείο απ' όπουδήποτε στον κόσμο μέσω διαδικτύου.
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

Ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας.
Προσπαθούμε και καταφέρνουμε να κρατάμε τις τιμές μας χαμηλά χωρίς να αλλάζουμε την ποιότητα των μηχανημάτων και της εργασίας μας.
Οι συναγερμοί PARADOX - AJAX που έχουμε τοποθετήσει είναι αξιόπιστοι και δεν έχουμε κανένα κρούσμα παραβίασης ή απειλής.
Ακόμη σε όλα τα συστήματα συναγερμού που τοποθετούνται δίδεται ΔΩΡΕΑΝ ειδοποίση Email.
Με αυτόν τον τρόπο παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην ασφάλειά σας, όπου οι υπόλοιποι δεν μπορούν.
Σε χώρους που έχουμε τοποθετήσει Σύστημα συναγερμού ή παρακολούθησης, μηδενίζουμε τις πιθανότητες πιθανής παραβίασης γιατί... Όπου smartalarm κανείς άλλος.
Και κάποιες παροχές που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού...
✅ 12 μηνη σύνδεση σε κεντρικό σταθμό παρακολούθησης (ειδοποίηση αστυνομίας).
✅ Ειδοποίηση Email για όλα τα σήματα του συναγερμού σας.
✅ 10 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας σε όλα τα συστήματα συναγερμού, που τοποθετούμε.
Δείτε τις προσφορές μας:
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΚΑΛΩΔΙΑΚΟΙ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ AjaxΚΑΜΕΡΕΣ

TM50 VividViolet Front big

Η εταιρία smartalarm ειδικεύεται σε εγκαταστάσεις και εμπορία συστημάτων ασφάλειας - συναγερμού.

Η πολυετής εμπειρία των τεχνικών μας και η συνεχής παρακολούθηση της τεχνολογίας, μας επιτρέπουν να ασφαλίζουμε ηλεκτρονικά το χώρο σας με τα πιο προηγμένα τεχνολογικά συστήματα ασφαλείας - συναγερμού.

Τα προϊόντα που τοποθετούμε, προέρχονται από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας - συναγερμούόπως PARADOX - AJAX -  OPTEX - AVTECH - GEOVISION - SANYO - SONY κα.

Έτσι οι συναγερμοί σπιτιών και καταστημάτων που τοποθετούμε, παρέχουν υψηλά standards ασφαλείας.

Οι συναγερμοί σπιτιών που τοποθετούμε, μπορούν να καλύψουν από ένα μικρό διαμέρισμα ή κατάστημα, έως ένα σύνθετο συγκρότημα κτιρίων. 

Οι τοποθετήσεις, στα συστήματα συναγερμού, γίνονται από τεχνικούς - ηλεκτρονικούς με μεγάλη εμπειρία στο χώρο 
των συστημάτων συναγερμού.
Ο στόχος μας είναι ο κάθε πελάτης, τόσο ο ιδιώτης όσο και ο επαγγελματίας, να αισθάνεται σίγουρος και ασφαλής στον 
χώρο που ζει ή εργάζεται.
Μια από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε είναι η παρακολούθηση από κεντρικό σταθμό, όλων των 
συστημάτων συναγερμού.
Στην ON-LINE παρακολούθηση επαγγελματικών χώρων με κάμερες ασφαλείας, μπορούμε να συνδέσουμε άπειρα σημεία 
και να τα βλέπουμε από οποιοδήποτε σημείο απ' όπουδήποτε στον κόσμο μέσω διαδικτύου.

Ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας και επικοινωνιών για επιχειρήσεις με απομακρυσμένα σημεία.Προσπαθούμε και καταφέρνουμε να κρατάμε τις τιμές μας χαμηλά χωρίς να αλλάζουμε την ποιότητα των μηχανημάτων και της εργασίας μας.
Οι συναγερμοί σπιτιών που έχουμε τοποθετήσει είναι αξιόπιστοι και δεν έχουμε κανένα κρούσμα παραβίασης ή απειλής.Σε χώρους που έχουμε τοποθετήσει Σύστημα συναγερμού ή παρακολούθησης, ελαχιστοποιούμε τις πιθανότητες πιθανής παραβίασης γιατί...Όπου smartalarm κανείς άλλος.