Γενικά

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ PARADOX | ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ | DAHUA

Υποστήριξη πελατών...

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Η υποστήριξη που προσφέρουμε στους υφιστάμενους και μη πελάτες μας είναι...:
 • Επί τόπου επίσκεψη στο χώρο, μετά από ραντεβού, για μελέτη του συστήματος συναγερμού και κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης.
 • Επίσκεψη στο χώρο, μετά από ραντεβού, που διαθέτει σύστημα συναγερμού ή κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης για επισκευή, συντήρηση ή και αντικατάσταση μιας ή περισσότερων επί μέρους μονάδων, που αποτελούν ένα σύστημα συναγερμού ή κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης.
 • Τηλεφωνική υποστήριξη επίλυσης προβλημάτων με 24ωρο τηλέφωνο τεχνικού.
 • Τηλεφωνική γραμμή 24ωρη αυτόματης τηλεφωνήτριας, που μπορείνα δώσει 24 ώρες το 24ωρο οδηγίες χρήστη για συστήματα συναγερμού που έχουμε τοποθετήσει.
 • Τηλεφωνική υπηρεσία light service για επίλυση τυχών προβλημάτων όπως: προγραμματισμοί για χρόνους, αλλαγή τηλεφώνων κλήσης κα.
Γενικότερα η βασικότερη σκέψη μας αλλά και η τακτική της εταιρίας μας είναι να παρέχουμε μια σημαντική υποστήριξη μετά την τοποθέτηση κάποιου συστήματος συναγερμού ή κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης.
Αυτή η κίνηση μας αποφέρει έως τώρα έμμεσα κέρδη από συστημένους νέους πελάτες και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό.

SmartAlarm

Η εταιρία SmartAlarm δημιουργήθηκε το 1996 από τεχνικούς επιστήμονες, με πάρα πολύ μεγάλη πείρα στα συστήματα συναγερμού - ασφαλείας.

συστήματα ασφαλείας

Η συνεχής εξέλιξη της τεχνολογίας, μαζί με την συνεχή εκπαίδευση των τεχνικών μας είναι το όπλο μας στην πρόληψη των διαρρήξεων και στην αποφυγή απειλών κατά της ζωής, της δικής μας και των αγαπημένων μας προσώπων.

Η Αποστολή Της Εταιρίας Μας

Η αποστολή μας είναι να προστατεύσουμε το χώρο σας από τους επίδοξους διαρρήκτες και γενικά απ' όποιον θέλει να καταχραστεί την περιουσία και τη σωματική σας ακεραιότητα. 

Αυτό το πετυχαίνουμε με μεγάλη επιτυχία μέχρι σήμερα χάρη στη μελετημένη και υπεύθυνη εργασία μας στα συστήματα και στις υπηρεσίες ασφαλείας που παρέχουμε.

 
 

Πως επιλέγουμε ένα σύστημα συναγερμού. Επιλογή συστήματος συναγερμού

Επιλογή συναγερμού.

Το σύστημα συναγερμού που θα μπορούσαμε να επιλέξουμε για το χώρο μας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.

MG6250 SilverPaleAngle Big

Δύο από τους βασικότερους είναι:

 1. Ο χώρος διαθέτει καλωδίωση για σύστημα συναγερμού.
 2. Ο χώρος δεν διαθέτει καλωδίωση για σύστημα συναγερμού.

1. Ο χώρος διαθέτει καλωδίωση για σύστημα συναγερμού.

Αν ο χώρος σας διαθέτει καλωδίωση για σύστημα συναγερμού η επιλογή που έχετε είναι το ενσύρματο σύστημα.
Οι παράμετροι που πρέπει να επιλέξετε για το ενσύρματο σύστημα συναγερμού είναι:

 • Καταγραφή των αναγκών του χώρου για ασφάλεια.
 • Καταγραφή των υλικών (που θα αποτελούν το σύστημα συναγερμού).
 • Επιλογή ειδοποίησης.

2. Ο χώρος δεν διαθέτει καλωδίωση για σύστημα συναγερμού.

Αν ο χώρος σας δεν διαθέτει καλωδίωση για σύστημα συναγερμού θα πρέπει να επιλέξετε:

 • Ενσύρματο σύστημα συναγερμού.
 • Ασύρματο σύστημα συναγερμού.
 • Συνδιασμός και των δύο.

Βασικές διαφορές σε ενσύρματο και ασύρματο σύστημα συναγερμού:
Βασική διαφορά για την επιλογή ενσύρματου και ασύρματου συστήματος είναι η οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο. Το ενσύρματο είναι σαφώς οικονομικότερο από το ασύρματο σύστημα συναγερμού.
Πλεονεκτήματα του ασύρματου συστήματος συναγερμού είναι η μη ύπαρξη καλωδίωσης στο χώρο σας και έτσι η αισθητική παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

Καταγραφή των αναγκών του χώρου για ασφάλεια.

Με καλωδίωση:
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξουμε είναι τα σημεία του χώρου που είναι πιθανότερη η πρόσβαση για εισβολή.
Τα σημεία αυτά είναι:

 • Λαμβάνουμε υπ' όψιν μας τον όροφο που βρίσκεται ο χώρος που θέλουμε να προστατεύσουμε με το σύστημα συναγερμού, για παράδειγμα ο πρώτος και ο τελευταίος όροφος μιας πολυκατοικίας έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα από τους ενδιάμεσους ορόφους.
 • Κοιτάμε, εξωτερικά, τη φωτεινότητα το βράδυ.
 • Βεράντες που είναι εκτεθειμένες και έχουν πρόσβαση από άλλα μπαλκόνια ή διπλανές οικοδομές.
 • Πόρτα εισόδου πολυκατοικίας.

Έτσι μπορούμε να δώσουμε περισσότερο βάρος ή να χρησιμοποιήσουμε επιπλέον κάλυψη, για παράδειγμα με ανιχνευτές κίνησης εξωτερικού χώρου ή με διπλές μαγνητικές επαφές (πατζούρια - τζάμια) ή και με μπάρες που δημιουργούν έναν νοητό φράχτη στον τοίχο που έχουμε τα παράθυρα ή τις μπαλκονόπορτες, έτσι δημιουργούμε έναν επιπλέον βαθμό ασφάλειας στα σημεία που χρειάζονται.

Το σύστημα συναγερμού το χρειαζόμαστε καθημερινά και τη μέρα καί τη νύχτα.

Βασική αρχή είναι να μην φορτώνουμε πολύ ένα σύστημα συναγερμού γιατί όσο πιο πολύπλοκο γίνεται τόσο λιγότερο χρησιμοποιείται από τον τελικό χρήστη σε καθημερινή βάση.

Καταγραφή των υλικών (που θα αποτελούν το σύστημα συναγερμού).

Σε χώρους που έχουν καλωδίωση:

Αρχίζουμε την καταμέτρηση στην περιμετρική κάλυψη δηλαδή στις μαγνητικές επαφές.

Μαγνητικές επαφές.

Ξεκινάμε από την πόρτα εισόδου, ασφαλείας ή απλή χρειάζεται μια μαγνητική επαφή, απλά πρέπει να επιλέξουμε το χρώμα της επαφής ανάλογα με το χρώμα της πόρτας. Μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε Λευκή, καφέ ή γκρί μαγνητική επαφή.
Στη συνέχεια καταμετράμε όλα τα ανοίγματα περιμετρικά του χώρου και λαμβάνουμε υπ' όψιν ότι τα παράθυρα ή οι μπαλκονόπορτες που είναι δύο φύλα συρόμενα που κλείνουν στη μέση (διπλά ή επάλληλα) χρειάζονται δύο μαγνητικές επαφές.

Ανιχνευτές κίνησης (RADAR).

Βασικά αν υπάρχει καλωδίωση μετράμε τα καλώδια (εύκαμτα μικρά λευκά καλώδια) που είναι στον τοίχο σε ύψος περίπου 2.10μ

Αν δεν υπάρχει καλωδίωση, χρησιμοποιούμε τουλάχιστον δυο ανιχνευτές κίνησης, στους χώρους που έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να περάσει κάποιος.
Οι χώροι αυτοί είναι διάδρομος δωματίων και σαλόνι - τραπεζαρία.
Χρειαζόμαστε τουλάχιστον δυο ανιχνευτές κίνησης.

Σειρήνα εσωτερική.

Η σειρήνα εσωτερικού χώρου χρησιμοποιείται για να εμποδίσει την προσέγγιση της κεντρικής μονάδας από κάποιον εισβολέα.
Έτσι η σειρήνα τοποθετείται σε σημείο κοντά στην κεντρική μονάδα.

Σειρήνα Εξωτερική - αυτόνομη.

Η σειρήνα εξωτερικού χώρου έχει δύο λειτουργίες. Η μια είναι για να ηχεί και να δίνει με αυτόν τον τρόπο ένδειξη με τον ήχο και την οπτική ένδειξη (φλάς) όταν το σύστημα είναι σε συναγερμό και γενικά να δίνει την ένδειξη πως υπάρχει στο χώρο σύστημα συναγερμού.

 

Επιλογή Ειδοποίησης.

Ένα από τα πιο σημαντικά κομάτια σε ένα σύστημα ασφαλείας είναι η ειδοποίηση που μπορεί να παρέχει το σύστημα στον κάτοχό του.

Η ειδοποίηση είναι απαραίτητη και γίνεται μέσω τηλεφώνου, σταθερού ή και κινητού, αλλά ακόμα και μέσω διαδικτύου. 

Η εταιρία μας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ ειδποποίηση σε κάθε νεα τοποθέτηση μέσω SMS και Email.

Οι υπόλοιποι τρόποι επικοινωνίας είναι μέσω κεντρικού σταθμού παρακολούθησης, όπου παρέχεται κάλυψη ειδοποίησης του κατόχου και αστυνομίας και τηλεφωνητής στην κεντρική μονάδα, όπου με αυτόν τον τρόπο δεν εξαρτάται η τοποθέτηση από κάποιον πάροχο παρά μόνο από την τηλεφωνική γραμμή του χώρου.

Σε κάθε περίπτωση από τις παραπάνω προτείνεται η τοποθέτηση GSM συσκευής που παρέχει τη δυνατότητα κλήσης, ακόμη και αν διακοπεί η τηλεφωνική γραμμή του χώρου από κακόβουλες ενέργειες.

 

 Συνδιάστε το απόλυτο σύστημα συναγερμού της PARADOX με ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ για μέγιστη ασφάλεια στο χώρο σας.

Λοιπές - EXTRA χρεώσεις:
Οι λοιπές χρεώσεις υφίστανται όταν ο χώρος δεν διαθέτει καλωδίωση για συναγερμό, ή όταν ο χώρος είναι εκτός Αττικής. 
Οι χρεώσεις για τις παραπάνω περιπτώσεις καθώς και οι περιοχές που εξυπηρετούμε, αναφέρονται παρακάτω αναλυτικά:

Καλώς ήλθατε στο νέο και ανανεωμένο δικτυακό μας τόπο.
Η εταιρία smartalarm ειδικεύεται σε πάσης φύσης εγκαταστάσεις και εμπορία συστημάτων συναγερμού και ασφάλειας γενικότερα.

Τα προϊόντα μας είναι από τοις κορυφέες εταιρίες στο χώρο των συστημάτων συναγερμού και ασφάλειας, όπως PARADOX - NAPCO - AVTECH - GEOVISION - SANYO - SONY κα.

Οι τοποθετήσεις γίνονται από τεχνικούς - ηλεκτρονικούς με πολυετή εμπειρία στο χώρο των συστημάτων συναγερμού.
Ο στόχος μας είναι ο κάθε πελάτης τόσο ιδιώτης όσο και επαγγελματίας να αισθάνεται σίγουρος και ασφαλείς στον χώρο που ζεί ή που εργάζεται.
Μερικές από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που διαθέτουμε είναι η παρακολούθηση από κεντρικό σταθμό, όλων των συστημάτων συνεγερμού (αφού δίνουμε ΔΩΡΟ με κάθε εγκατάσταση 3μηνη σύνδεση σε κεντρικό σταθμό παρακολούθησης).
Η ON-LINE παρακολούθηση επαγγελματικών χώρων με κάμερες ασφαλείας, μπορούμε να συνδέσουμε άπειρα σημεία και να τα βλέπουμε από ένα σημείο ή απ' όλον τον κόσμο μέσω διαδικτύου.
 • Ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας και επικοινωνιών για επιχειρήσεις με απομακρυσμένα σημεία.
 • Η βασικότερη ιδιώτητά μας και το βλέπουμε αυτό σαν λειτούργημα είναι οι εγκαταστάσεις συστημάτων συναγερμού σε σπίτια.
 • Προσπαθούμε και καταφέρνουμε να κρατάμε τις τιμές μας χαμηλά χωρίς να αλλάζουμε την ποιότητα των μηχανημάτων και της εργασίας μας.
 • Σε χώρους που έχουμε τοποθετήσει σύστημα συναγερμού Ελαχιστοποιούμε τις πιθανότητες πιθανής παραβίασης γιατί... Όπου smartalarm κανείς άλλος.
Ενημέρωση μέσω Email

✉ Υπηρεσία ενημέρωσης μέσω Email...

Ενημέρωση συναγερμού μέσω email.

Η εταιρία μας σας ενημερώνει πως λειτουργεί ανανεωμένη η υπηρεσία ειδοποίησης, των σημάτων του συστήματος συναγερμού σας, μέσω email.
Τώρα υποστηρίζεται και η λήψη σημάτων μέσω PARADOX IP150 και PARADOX PCS250G. Η ειδοποίηση περνάει σε υψηλές ταχύτητες. Μέσος όρος ειδοποίησης μέσω Email 3-6 δευτερόλεπτα από το συμβάν.
Η υπηρεσία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ σε υφιστάμενους και νέους πελάτες.

PARADOX TM70

Καλώς ήλθατε στον δικτυακό μας τόπο.

Η εταιρία μας smartalarm ειδικεύεται σε εγκαταστάσεις και εμπορία συστημάτων ασφαλείας - συναγερμού - CCTV.
Η πολυετής εμπειρία των τεχνικών μας και η συνεχής παρακολούθηση της τεχνολογίας, μας επιτρέπουν να ασφαλίζουμε με ηλεκτρονικά μέσα το χώρο σας, χρησιμοποιώντας τα πιο προηγμένα τεχνολογικά συστήματα ασφαλείας - συναγερμού.
Τα προϊόντα που τοποθετούμε, προέρχονται από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας - συναγερμού, όπως PARADOX - AJAX - DAHUA - OPTEX - Hikvision κα.
Οι συναγερμοί σπιτιών που τοποθετούμε, παρέχουν υψηλά standards ασφαλείας, μπορούν να καλύψουν από ένα μικρό διαμέρισμα ή κατάστημα, έως ένα σύνθετο συγκρότημα κτιρίων.

Οι τοποθετήσεις, στα συστήματα συναγερμού, γίνονται από τεχνικούς - ηλεκτρονικούς με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των συστημάτων συναγερμού.
Ο στόχος μας είναι ο κάθε πελάτης, τόσο ο ιδιώτης όσο και ο επαγγελματίας, να αισθάνεται σίγουρος και ασφαλής στον χώρο που ζει ή εργάζεται.
Μια από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε είναι η παρακολούθηση από κεντρικό σταθμό, όλων των συστημάτων συναγερμού.
Στην ON-LINE παρακολούθηση επαγγελματικών χώρων με κάμερες ασφαλείας, μπορούμε να συνδέσουμε άπειρα σημεία και να τα βλέπουμε από οποιοδήποτε σημείο απ' όπουδήποτε στον κόσμο μέσω διαδικτύου.
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

Ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας.
Προσπαθούμε και καταφέρνουμε να κρατάμε τις τιμές μας χαμηλά χωρίς να αλλάζουμε την ποιότητα των μηχανημάτων και της εργασίας μας.
Οι συναγερμοί PARADOX - AJAX που έχουμε τοποθετήσει είναι αξιόπιστοι και δεν έχουμε κανένα κρούσμα παραβίασης ή απειλής.
Ακόμη σε όλα τα συστήματα συναγερμού που τοποθετούνται δίδεται ΔΩΡΕΑΝ ειδοποίση Email.
Με αυτόν τον τρόπο παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην ασφάλειά σας, όπου οι υπόλοιποι δεν μπορούν.
Σε χώρους που έχουμε τοποθετήσει Σύστημα συναγερμού ή παρακολούθησης, μηδενίζουμε τις πιθανότητες πιθανής παραβίασης γιατί... Όπου smartalarm κανείς άλλος.
Και κάποιες παροχές που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού...
✅ 12 μηνη σύνδεση σε κεντρικό σταθμό παρακολούθησης (ειδοποίηση αστυνομίας).
✅ Ειδοποίηση Email για όλα τα σήματα του συναγερμού σας.
✅ 10 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας σε όλα τα συστήματα συναγερμού, που τοποθετούμε.
Δείτε τις προσφορές μας:
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΚΑΛΩΔΙΑΚΟΙ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ AjaxΚΑΜΕΡΕΣ

?210 3000460     Προφίλ     Επικοινωνία

Συμφωνητικό συνεργασίας - όροι και προϋποθέσεις.

 

Υποκατηγορίες

Επικοινωνία
smartalarm.gr
Συστήματα Ασφαλείας
Ηλιουπόλεως 27 Αθήνα 116 31
📞 210 3000460