Καλώς ήλθατε στο νέο και ανανεωμένο δικτυακό μας τόπο.
Η εταιρία smartalarm ειδικεύεται σε πάσης φύσης εγκαταστάσεις και εμπορία συστημάτων συναγερμού και ασφάλειας γενικότερα.

Τα προϊόντα μας είναι από τοις κορυφέες εταιρίες στο χώρο των συστημάτων συναγερμού και ασφάλειας, όπως PARADOX - NAPCO - AVTECH - GEOVISION - SANYO - SONY κα.

Οι τοποθετήσεις γίνονται από τεχνικούς - ηλεκτρονικούς με πολυετή εμπειρία στο χώρο των συστημάτων συναγερμού.
Ο στόχος μας είναι ο κάθε πελάτης τόσο ιδιώτης όσο και επαγγελματίας να αισθάνεται σίγουρος και ασφαλείς στον χώρο που ζεί ή που εργάζεται.
Μερικές από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που διαθέτουμε είναι η παρακολούθηση από κεντρικό σταθμό, όλων των συστημάτων συνεγερμού (αφού δίνουμε ΔΩΡΟ με κάθε εγκατάσταση 3μηνη σύνδεση σε κεντρικό σταθμό παρακολούθησης).
Η ON-LINE παρακολούθηση επαγγελματικών χώρων με κάμερες ασφαλείας, μπορούμε να συνδέσουμε άπειρα σημεία και να τα βλέπουμε από ένα σημείο ή απ' όλον τον κόσμο μέσω διαδικτύου.
  • Ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας και επικοινωνιών για επιχειρήσεις με απομακρυσμένα σημεία.
  • Η βασικότερη ιδιώτητά μας και το βλέπουμε αυτό σαν λειτούργημα είναι οι εγκαταστάσεις συστημάτων συναγερμού σε σπίτια.
  • Προσπαθούμε και καταφέρνουμε να κρατάμε τις τιμές μας χαμηλά χωρίς να αλλάζουμε την ποιότητα των μηχανημάτων και της εργασίας μας.
  • Σε χώρους που έχουμε τοποθετήσει σύστημα συναγερμού Ελαχιστοποιούμε τις πιθανότητες πιθανής παραβίασης γιατί... Όπου smartalarm κανείς άλλος.